Εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα την ισορροπημένη διατροφή - Αθήνα 2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών (Μενιδίου), εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα την ισορροπημένη διατροφή, στην οποία συμμετείχε το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής (ΕΙΔ). Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παραρτήματος Αχαρνών.

Διακόσια παιδιά πέμπτης και έκτης δημοτικού των 2ου, 7ου, 12ου και 28ου Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των επιστημονικών συνεργατών του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής (ΕΙΔ) Κας Πετρογιάννη Μαρίας και Κούη Ελένης, με θέμα την αξία της ισορροπημένης διατροφής (γεύματα της ημέρας: πρωινό, δεκατιανό, κυρίως γεύματα και τι πρέπει να περιλαμβάνουν), αλλά και της άσκησης. Πριν τη λήξη της εκδήλωσης, οι διατροφολόγοι του ΕΙΔ απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών και σχεδίασαν μαζί τους το υπόδειγμα του σωστού ημερήσιου διαιτολογίου.

Επικοινωνία

address

Τσόχα 37 & Παπαδοπούλου 2 | 11521 Αμπελόκηποι | Ελλάδα

telephone +30 210 6450 630 | +30 693 6769 677

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

skype elenikoui

Δείκτης Μάζας Σώματος


Ύψος

Βάρος