Παιδί & Διατροφή

Δύο έννοιες οι οποίες απασχολούν καθημερινά όλους εσάς τους γονείς που προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο για τα παιδιά σας.

Δύο έννοιες τις οποίες ωφείλουμε όλοι να προσέξουμε αν θέλουμε να βλέπουμε γερά και υγιή παιδιά γύρω μας.

Σήμερα ύστερα από αρκετές μελέτες που αφορούν στη διατροφή των παιδιών, έχουμε την τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε η δαιτροφή να αποτελεί όχι μόνο ένα σωστό εφόδιο για την υγιή ανάπτυξή τους αλλά και έναν από τους βασικότερους τρόπους θεραπείας και αντιμετώπισης χρονίων νοσημάτων όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 και η παιδική παχυσαρκία.

Καθήκον και ευθύνη λοιπόν δική μου και όλων όσων ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη διατροφή στην παιδική και νεαρή ηλικία είναι να κρατάμε όλους εσάς ενήμερους με επιστημονικά βάσιμες πληροφορίες καθώς και πρακτικές συμβουλές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

Αυτή η ιστοσελίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εργαλείο για όλους εσάς τους γονείς και τα παιδιά που αναζητάτε έναν συνοδοιπόρο στο συναρπαστικό ταξίδι της διατροφής.

Καλή περιήγηση! 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ελένη Κουή, ΜSc., RD.

Ειδική Παιδοδιαιτολόγος

 

Επικοινωνία

address

Τσόχα 37 & Παπαδοπούλου 2 | 11521 Αμπελόκηποι | Ελλάδα

telephone +30 210 6450 630 | +30 693 6769 677

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

skype elenikoui

Δείκτης Μάζας Σώματος


Ύψος

Βάρος