Είπαν για μας

Είπαν για μας

Το αγχος ηταν μεγαλο οταν ηρθε η μερα να παω με το γιο μου στην κύρια Κουή. Το παιδι ήταν στην αρχή της εφηβείας και ναι μεν έπρεπε να χασει κιλά αλλά δεν έπρεπε να ανασταλεί η ανάπτυξη του. Λάτρεψα και εμπιστευθηκα απόλυτα την κύρια Κουη γιατί τελικά είχαμε τον ίδιο στόχο. Απώλεια βάρους χωρίς διακοπή της ανάπτυξης. Επίσης ηταν θαυμάσιος ο τροπος με τον οποίο προσέγγισε το παιδι. Η γλυκύτητα, η υπομονή και η διάθεση να εξηγεί οποιαδήποτε απορία αλλά και να επιβραβεύει τις προσπαθειες βοήθησαν το Βασιλη να κατακτησει τους στόχους του και να ακολουθεί μέχρι και σήμερα ( 18 ετων) το ιδιο μοντέλο διατροφής. Στη συνέχεια ανέλαβε και την κόρη μου προκειμένου να διορθώσει κάποια διατροφικά λάθη. Ηταν μεγάλη χαρά για εκείνη να φεύγει απο το ιατρείο της κύριας Ελένης έχοντας ακούσει ενα μεγαλο μπράβο απο εκείνη. Σαν οικογένεια αισθανόμαστε τυχεροί που την γνωρισαμε

(Κα Σ.Κ μαμά του Βασίλη και της Αντωνίας)

Με την βοήθεια της Ελένης έχω διώξει την ανασφάλεια και το φόβο που μου δημιουργεί ο διαβήτης. Πλέον δεν στερούμαι τίποτα, τρώω τα πάντα και ξέρω πόσες μονάδες να κάνω αναλόγως την τροφή και πως η κάθε τροφή επηρεάζει τις τιμές μου. Με απλούς τρόπους η Ελένη μου έμαθε να υπολογίζω σωστά τις μονάδες, έχοντας έτσι απαλλαγεί από τις υπογλυκαιμίες και τις υπεργλυκαιμίες. Η διαφορά φάνηκε από το 1ο τρίμηνο, που μειώθηκε σημαντικά η γλυκοζυλιωμένη μου. Η καθημερινότητα μου είναι πλέον πολύ πιο ποιοτική και αυτή την αλλαγή την οφείλω στην Ελένη και της χρωστάω ένα μεγαλο Ευχαριστώ!!

(Α.Τ   Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 σε πολλαπλό σχήμα ενέσεων)

Γνωρίσαμε την κ.Κουή σε μια δύσκολη φάση της ζωής μας.Την ευχαριστούμε όμως για τη βοήθειά της και την υποστήριξή της.Πήραμε γνώσεις, εμπειρίες μα πάνω από όλα αγάπη και χαμόγελο.Αψογη συνεργασία!!!!

(κα Φ.Κ μαμά του Δημοσθένη με Σ.Δ τύπου 1 και αντλία ινσουλίνης)

Το πώς κατάφερε αυτή η γυναίκα ΚΑΙ να με αδυνατίσει ΚΑΙ να με ρυθμίσει ΚΑΙ να με εμπνεύσει, ειλικρινά… δεν ξέρω! Τα κατάφερε πάντως.  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ επαγγελματίας ,δεν προσαρμόζει τον άνθρωπο στη διατροφή αλλά τη διατροφή στο πρόγραμμα του ανθρώπου, με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ γνώσεις γύρω από τον διαβήτη (βαθειά γνώση δράσης των τροφών και όχι τα πάνω – πάνω) και ΦΟΒΕΡΟ τυπάκι!

(Π.Κ με Σ.Δ τύπου 1 και αντλία ινσουλίνης)

EΠIΣKEΦΘHKA TO ΓPAΦEIO THΣ K.KOYH ΠPIN AΠO 6 MHNEΣ KAI AΠO TOTE ME EXEI ANAΛABEI…EIMAI ΠAPA ΠOΛY EYXAPIΣTHMENOΣ… AΨOΓH EΠAΓΓEΛMATIAΣ, ΠOΛY EYΓENIKH, ΠPOΣXAPH KAI BOHΘHTIKH….EINAI ΠANTA EΔΩ ΓIA MENA OΠOTE THN XPEIAZOMAI KAI TA AΠOTEΛEΣMATA THN ΔIKAIΩNOYN, TO THΛEΦΩNO THΣ EINAI ΠANTA ANOIXTO ΓIA OΛOYΣ MAΣ

(Π. Σ έφηβος με Σ.Δ τύπου 1 σε πολλαπλό σχήμα ενέσεων)

Για την Ελένη είχα ακούσει πολλά και καλά λόγια..με έναν δύσκολα ρυθμιζόμενο διαβήτη τύπου 1 εδώ και 21χρονια..με κάποιες επιπλοκές, μια εκ των οποίων η γαστροπαρεση, αποφάσισα να την επισκεφτώ. Ευγενική,υπομονετική και χαμογελαστή να ακούει τα άγχη και τις απορίες μου..σε σύντομο διάστημα με ένα πλήρες διατροφικό πλάνο κατάφερε να εξαλείψει σχεδόν όλα όσα με ταλαιπωρουσαν λόγω της γαστροπαρεσης,δύσκολο σε συνδιασμο με τον διαβήτη!!..Ωστόσο μείωσα αισθητά τον βασικό ρυθμό της αντλίας και εγινε πιο σωστη χρήση μοναδων ..αποτέλεσμα φυσικά όλων το παραπάνω ήταν και κάτι που απασχολεί όλους μας..έχασα σωστά 8κιλα τα οποία διατηρώ ακομα και πάρα πολλούς πόντους. .!! Την ευχαριστώ προσωπικά για όλα!

(X.K Σ.Δ τύπου 1 & Γαστροπάρεση, σε αντλία ινσουλίνης)

Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού το πώς καταφέρνει η κυρία Ελένη να βάζει σε “τάξη” τις διατροφικές συνήθειες ενός παιδιού σαν το δικό μου! Πέραν του ότι ο Άρης μου έχει φτάσει τον στόχο που αρχικά είχαμε θέσει, το παιδί τρέφεται πλέον σωστά και ισορροπημένα χωρίς να γκρινιάζει για το τι θα φάει και τι όχι. Απόλυτα αυστηρός με τον εαυτό του κι ας είναι 7 ετών.
Χίλια χίλια Ευχαριστώ για την συνεργασία μας και συνεχίζουμε……!!!!!!!

(Κα Ρ.Ζ μαμά του Άρη)

Η ΕΛΕΝΗ είναι το πιο γλυκό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Ξέρει καλά τη δουλειά της και έχει μια αμεσότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είναι μέλος της οικογένειάς σου.Πάντα πρόθυμη να συμβουλέψει έχει πολύ καλή επαφή με τα παιδιά γιατί με το χαμόγελο και την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει τα φέρνει κοντά της!Την συνιστώ ανεπιφύλακτα

κα Κ. Τ-Χ μαμά του Μάρκου με Σ.Δ. τύπου 1 σε πολλαπλό σχήμα ενέσεων

Μαμά θέλω να ξαναπάμε στην κα Ελένη που σας μαθαίνει να με μαθαίνετε να μετράω το φαγητό μου και έχω γίνει super στην αντλία… είναι και πολύ γλυκιά και όμορφη η “φαγητολόγος μου”… πρέπει όμως να την ακούσει και ο Σωτήρης ( ο μεγάλος αδερφός) που τρώει συνεχώς βλακείες…ίσως τον πείσει…

Παύλος με Σ.Δ τύπου 1 και αντλία

Κυρία Ελένη,Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες σχετικά με την σωστή διατροφή και για τη βοήθειά σου η οποία ήταν πολύτιμη για να καταφέρω να φτάσω τον στόχο μου, από παχύσαρκο παιδί σε κανονικό σε επτά μήνες. Σήμερα πλέον έχω μάθει πόσο και τι πρέπει να τρώω!! Νοιώθω πολύ χαρούμενη όταν όλοι μου λένε πόσο έχω αλλάξει!! Είσαι καταπληκτική!!

Σοφία (12 ετών)