Συνεργασίες

Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής (2011-σήμερα)

eidΣυνεργασία με τα μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής (ΕΙΔ) με άμεσο σκοπό την ένημερωση του κοινού πάνω σε θέματα διατροφής και κυρίως όσον αφορά στην διατροφή παιδιών. Σχετικές δραστηριότηες περιλαμβάνουν διαδραστικές παρουσιάσεις με παιδιά, αρθρογράφηση.
 

Medtronic Hellas (2009-Σήμερα)

Medtronic HellasΥπεύθυνη για την διαιτολογική εκπαίδευση ασθενών όλων των ηλικιών με αντλία ινσουλίνης Medtronic, πάνω στα ισόδυναμα υδατανθράκων και την χρήση της αντλίας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν συνενόησης με το προσωπικό της εταιρίας και τους ασθενείς, στο γραφείο της διαιτολόγου.
http://www.medtronic-diabetes.gr/

Νοσοκομείο Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’ (2009-Σήμερα)

Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία"Εξωτερική συνεργάτης Διαβητολογικού ιατρείου Ά Παιδιατρικής κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Ιατρείου Παιδικής Παχυσαρκίας.

‘Πολυκλινική’ ΓΝΝ Αθηνών (2009-2010)

Οργάνωση τακτικών σεμιναρίων για ομάδες ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Τμήμα του νοσοκομείου.

Νοσοκομείο Dubai (2007-2011)

Νοσοκομείο DubaiΣυμβόλαιο με το νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital London (GOSH) για ετήσιες επισκέψεις στο Dubai Hospital με σκοπό την παρακολούθηση και θεραπεία ασθενών με Παιδικό και Εφηβικό Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Επίσης την επιμόρφωση και διδασκαλία τοπικού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. 

Επικοινωνία

address

Τσόχα 37 & Παπαδοπούλου 2 | 11521 Αμπελόκηποι | Ελλάδα

telephone +30 210 6450 630 | +30 693 6769 677

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

skype elenikoui

Δείκτης Μάζας Σώματος


Ύψος

Βάρος