Συνεργασίες

MamaPeinao (2015-σήμερα)

MamaPeinaoΣυνεργασία με το portal MamaPeinao και τον σεφ Τάσο Αντωνίου σε θέματα παιδικής διατροφής.
 
 

 

 
 
 

ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία» (2013-2015)

Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας στην Παιδική και Εφηβική ΗλικίαΜέλος του ιατρείου Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος, του προγράμματος ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία»
www.childhood-obesity.gr

Μητρικός Θηλασμός (2016-σήμερα)

mitrikos thilasmosΑρθρογράφος του site Μητρικός Θηλασμός.
 
 
 
 

DearMom (2013-σήμερα)

DearMomΑποκλειστική αρθρογράφος του portal DearMom σε θέματα παιδικής διατροφής και διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 
 
 

Νέα Διατροφής (2014-σήμερα)

Νέα ΔιατροφήςΑρθρογράφος του portal Νέα Διατροφής σε θέματα παιδικής διατροφής και διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 
 
 
 
 
 

Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής (2011-σήμερα)

eidΣυνεργασία με τα μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής (ΕΙΔ) με άμεσο σκοπό την ένημερωση του κοινού πάνω σε θέματα διατροφής και κυρίως όσον αφορά στην διατροφή παιδιών. Σχετικές δραστηριότηες περιλαμβάνουν διαδραστικές παρουσιάσεις με παιδιά, αρθρογράφηση.
 

Medtronic Hellas (2009-Σήμερα)

Medtronic HellasΥπεύθυνη για την διαιτολογική εκπαίδευση ασθενών όλων των ηλικιών με αντλία ινσουλίνης Medtronic, πάνω στα ισόδυναμα υδατανθράκων και την χρήση της αντλίας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν συνενόησης με το προσωπικό της εταιρίας και τους ασθενείς, στο γραφείο της διαιτολόγου.
http://www.medtronic-diabetes.gr/

Νοσοκομείο Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’ (2009-Σήμερα)

Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία"Εξωτερική συνεργάτης Διαβητολογικού ιατρείου Ά Παιδιατρικής κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Ιατρείου Παιδικής Παχυσαρκίας.

‘Πολυκλινική’ ΓΝΝ Αθηνών (2009-2010)

Οργάνωση τακτικών σεμιναρίων για ομάδες ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Τμήμα του νοσοκομείου.

Νοσοκομείο Dubai (2007-2011)

Νοσοκομείο DubaiΣυμβόλαιο με το νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital London (GOSH) για ετήσιες επισκέψεις στο Dubai Hospital με σκοπό την παρακολούθηση και θεραπεία ασθενών με Παιδικό και Εφηβικό Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Επίσης την επιμόρφωση και διδασκαλία τοπικού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. 

http://www.mitrikosthilasmos.com/

Επικοινωνία

address

Τσόχα 37 & Παπαδοπούλου 2 | 11521 Αμπελόκηποι | Ελλάδα

telephone +30 210 6450 630 | +30 693 6769 677

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

skype elenikoui

Βρες μας στο χάρτη

Δείκτης Μάζας Σώματος


(για ενήλικες)
Ύψος

Βάρος


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.